Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Afacerea Bac' 2008

MEC a platit 1209 de "experti" * La romana, nici vorba de literatura * Examenele 2007 au costat 3,4 miliarde de lei vechi; in 2008 s-a triplat numarul variantelor

Examenul de Bacalaureat nu scapa de scandal nici in acest an, fiind contestat de unii dintre profesori, care critica subiectele de la limba romana ca fiind extrem
de dificile.
Variantele la probele orale, postate pe site-ul Ministerului Educatiei in urma cu doar trei saptamani, nu numai ca au fost elaborate pe ascuns, fara o dezbatere publica, dar nici macar nu contin literatura. Dascalii reclama
ca in felul acesta elevii sunt obligati sa faca diferite compuneri pe texte fara valoare. In replica, reprezentantii Ministerului Educatiei toarna gaz pe foc, spunand ca, de fapt, profesorii fac presiuni asupra elevilor sa obtina note mari, pentru a se mandri cu ei. In opinia multor profesori, unele dintre subiecte sunt prea dificile. Cei de la minister sustin insa ca subiectele respecta programa scolara.
Ministerul Educatiei a dat-o in bara si cu probele scrise, fiind nevoit sa scada substantial nivelul de dificultate al variantelor de subiecte, sub presiunea unui imens scandal ce ameninta sa izbucneasca din partea tuturor celor implicati - elevi, profesori, parinti, ONG-uri. "Ministerul Educatiei a primit 765 de propuneri, in baza carora a operat modificari, procentual", a anuntat conducerea institutiei la jumatatea lunii aprilie, cu doar doua luni inainte de examen. Cea mai spectaculoasa reducere a nivelului de dificultate, de 22%, a fost facuta la matematica - programa M1,M2,M3, M4 -, insa au suferit modificari si toate celelalte probe - engleza, germana, franceza, limbi materne, chimie, biologie, informatica, economie, psihologie, educatie antreprenoriala, limba si literatura romana, istorie, chimie, fizica.
Subiectele, o afacere de miliarde
Trebuie sa precizam ca Ministerul Educatiei a platit 1209 "experti" pentru elaborarea celor 43.500 de subiecte (grupe de itemi). Ca sa tripleze volumul de lucru - dar si onorariul creatorilor de subiecte - anul acesta s-au comandat de la minister cate 300 de subiecte/grupuri de itemi, impartite in cate 100 pentru fiecare dintre cele trei categorii (subiectul I, subiectul II si subiectul III), fata de anul trecut, cand pentru fiecare disciplina au fost create cate 100 de variante. Anul trecut au lucrat pentru elaborarea subiectelor la Bac' si Teste Nationale 840 de cadre didactice, care au primit aproape 3,4 miliarde de lei vechi. Anul acesta, "expertii" si-au terminat treaba dupa sase luni de la inceperea anului scolar, astfel ca variantele au fost postate pe site-ul www.subiecte2008.ro cu doar trei inainte de examen. Coplesita de avalansa de sesizari si reclamatii, conducerea ministerului a ales, in locul utilizarii celor 100 de subiecte de anul trecut - care, de bine de rau, erau mai bune - sa mai fure din timpul elevilor si sa le anunte pe cele finale cu putin inainte de Paste. Banii publici cheltuiti pentru niste subiecte gresite si prea grele puteau, fi, astfel, justificati de un minister prea putin interesat de soarta elevilor.
Profesorul Stefan Vlaston, presedintele asociatiei pentru educatie si cercetare EDU CER, atrage atentia asupra intereselor financiare
: "Ne intrebam daca interese de natura financiara nu pervertesc si aceste examene, asa cum au facut cu educatia ultimilor 18 ani: editarea si vanzarea de culegeri cu rezolvarile problemelor, care au aparut deja in librarii, cresterea exploziva a pietei meditatiilor, umflarea sumelor destinate "protocolului" pentru cumpararea indulgentei examinatorilor si comisiilor de examen. Desi ministerul o neaga, se banuieste de catre profesori si elevi ca autorii subiectelor pentru examene sunt in mare masura colaboratori ai editurilor specializate in carti adresate elevilor, interesul acestora in vanzarea culegerilor de rezolvari fiind evident".
Frauda contra viitor
Prof. Vlaston sustine ca elevii au alternativele: "Fie isi vad naruite proiectele de viitor, prin pierderea examenului, fie vor incerca sa-l fraudeze. (...) Presedintii comisiilor de bacalaureat, fiind universitari, sunt motivati ca universitatile sa incaseze taxe de la viitori studenti. Elevii, parintii, profesorii, directorii, inspectorii, toti sunt interesati ca examenul sa fie promovat de cat mai multi elevi. Putem presupune ca, in conditiile create special de conducerea Ministerului Educatiei, vom asista la o mare frauda nationala, spre bucuria celor care vor profita material din aceasta, dar spre rusinea sistemului nostru de invatamant. Nici n-ar fi o noutate, dupa vanzarea subiectelor de bacalaureat la taraba, in piata publica, dupa ce unii ziaristi au "preluat" subiectele, inca secrete, de la minister, dupa fraudarea tezelor unice in proportie de 35-40%. Ministerul Educatiei va nega cu vehementa evidenta si se va limita sa ceara dovezi, in buna traditie romaneasca", ne-a declarat prof. Vlaston.
La randul sau, liderul FEN, Catalin Croitoru, sustine ca "trebuie luate masuri imediate pentru a preveni o catastrofa la notarea elevilor sau aparitia unui fenomen de coruptie in masa".

Niciun comentariu: