Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Klum vs Banks

Klum a fost numita cel mai sexy
model din lume, surclasind frumuseti precum Kate Moss, Gisele Bundchen si chiar Tyra Banks, care a iesit pe locul patru.

Heidi Klum, 39 de ani, a trecut de la podium
la „James Bond“ si televiziune
Topul a fost realizat de models.com, un site de referinta in lumea glamour. Nu este putin lucru sa-ti construiesti o cariera in televiziune, sa bifezi toate virfurile unei cariere stralucite in modeling, sa ai grija de trei copii
si de un barbat precum Seal, alaturi de care a cintat pe ultimul sau album, si sa fii cea mai sexy femeie din lume. La 34 de ani, Klum isi face treburile cu siguranta, cu maturitate si cu seriozitate. In prezent reprezinta imaginea Victoria’s Secret, iar propria ei linie de pantofi, bijuterii si haine se bucura de mai mult succes decit produsele marca Moss.

Desi a coborit pe locul patru in top, Tyra Banks este adevarata sa rivala, evolutia celor doua top-modele avind multe puncte comune. Comentatorii de la „New York Magazine“ si „Daily News“ vorbesc despre cele doua la superlativ, punindu-le insa in competitie pentru titlul de Cel mai sexy model din lume. „Klum si Banks nu sint doar manechine, sint doua branduri care au adus schimbari importante in business“, scrie „The New York Times“.

In anii ’90, cea mai mare ambitie a oricarui model era sa se lanseze in cinematografie, intr-un mod parca demonstrativ. Reginele podiumului erau obsedate sa arate lumii ca nu sint doar niste frumuseti numai bune de prezentat niste haine proaspat lansate, ci si niste talente cinematografice. Citeva chiar au reusit, un exemplu recent fiind debutul cinematografic al Karolinei Kurkova in „G.I. Joe“. Majoritatea insa s-au ratat lamentabil ca actrite. Exemple in acest sens sint Cindy Crawford si Naomi Campbell (desi nu-si mai aminteste nimeni de rolul lui Cindy Crawford din „Fair Game“). Klum si Banks au preferat sa se rezume la ce stiu ele mai bine, adica la moda. Banks produce si prezinta emisiunea „America’s Next Top Model“, iar Klum este gazda aceleiasi emisiuni, dar in varianta germana, precum si producatoarea show-ului „Project Runway“. In acest fel au reusit sa fie recunoscute nu doar ca icon-uri in lumea modei, ci si ca autoritati.

Pe locurile doi si trei in topul realizat de models.com sint braziliencele Gisele Bundchen (care a cucerit juriul cu ajutorul „parului perfect, al tenului stralucitor, cu corpul imposibil si personalitatea efervescenta“) si Adriana Lima. Naomi Campbell, acum in virsta de 37 de ani, se situeaza pe locul 12, iar Kate Moss - pe 18.
Tyra Banks nu si-a minjit niciodata
imaginea in scandaluri mediatice

In afara podiumului

Heidi Klum in 2001 devine celebra pentru coafura sa din filmul „Blow Dry“, in care este vorba despre un campionat de hairstyling. Trei ani mai tirziu devine muza personajului negativ din jocul pe computer
„James Bond“, iar in 2006 isi lanseaza propria colectie de bijuterii, Mouawad, cele mai bune piese epuizindu-se in 30 de minute. E gazda show-ului „Germany’s Next Top Model“, alaturi de producatorul executiv Tyra Banks. In 2007 cinta piesa „Wedding Day“, alaturi de Seal, inclusa pe cel mai recent album al solistului.

Tyra Banks si-a facut debutul in 1993, cind a jucat in celebrul sitcom „The Fresh Prince of Bel Air“, iar in 1997 a publicat prima sa carte
, „Tyra’s Beauty Inside and Out“. In 2003 si-a demonstrat talentele muzicale interpretind tema muzicala a show-ului „America’s Next Top Model“, dar si-a ratat intrarea in lumea muzicii in 2004, cind aproape a lansat albumul „T.Y.R.A“, fara sa duca insa la capat treaba. Recent a fost judecata pentru un gest care multora li s-a parut cool. In timpul propriei emisiuni, s-a enervat atit de tare din cauza lipsei de maniere a invitatilor (pe care nu era in stare sa-i tina sub control) incit a parasit platoul propriei emisiuni in direct, intorcindu-se dupa ce fetele de la „Bad Girls Club“ s-au potolit.

Niciun comentariu: