Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 20 martie 2009

Mischie se judecă la Timişoara şi Deva

Cel care până acum câţiva ani conducea un judeţ şi se bucura de multă susţinere de la Bucureşti, Nicolae Mischie cere acum să fie judecat pentru faptele sale în alte judeţe din ţară. Iubit şi preaslăvit de gorjeni, fostul baron de Gorj spune că nu se mai bucură de apreciere în Oltenia. De vină este, evident, presa care i-a făcut o altă imagine decât cea pe care susţine că o are. Recent, Mischie a cerut strămutarea dosarului în care a fost condamnat cu închisoare într-o altă regiune a ţării. La fel s-a întâmplat şi cu alte dosare în care a fost trimis în judecată: ele se judecă la Deva.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au admis, ieri, cererea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj Nicolae Mischie de strămutare a procesului în care este acuzat de corupţie de la Curtea de Apel Craiova la instanţa egală în grad din Timişoara. Mischie a solicitat instanţei supreme, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, să strămute cauza de pe rolul Curţii de Apel Craiova la o altă instanţă din cauza „duşmăniilor locale” şi a unor campanii
în presă la adresa lui.
La Înalta Curte, avocatul fostului baron, Marian Nazat, a explicat judecătorilor că omul de afaceri Clement Mocanu, denunţătorul din dosarul clientului său, este bun prieten cu fostul deputat Iriza al cărui verişor este vicepreşedinte al Curţii de Apel Craiova. El a arătat că, în aceste condiţii, dosarul nu mai poate fi judecat de Curtea de Apel Craiova.
Presa - motiv de strămutare

Totodată, avocatul a prezentat instanţei mai multe materiale apărute în presa locală în legătură cu dosarul în care este cercetat Nicolae Mischie, explicând judecătorilor instanţei supreme că faţă de clientul său se duc campanii de presă şi că magistraţii craioveni ar fi supuşi unor presiuni mediatice. De cealaltă parte, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut respingerea cererii de strămutare.
În cele din urmă, instanţa a admis, ieri, cererea avocatului lui Nicolae Mischie şi a decis ca dosarul să fie judecat de Curtea de Apel Timişoara.
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, a fost condamnat, în iulie 2007, de instanţa Tribunalului Dolj la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Craiova.
Nicolae Mischie a fost judecat pentru luare de mită şi trafic de influenţă într-un dosar instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie din aprilie 2004. Judecătorul Mihai Pistol a pronunţat pentru cele două capete de acuzare pedepse de patru şi, respectiv, trei ani, pe care le-a contopit, Mischie urmând să execute pedeapsa cea mai mare.
Sentinţa a fost pronunţată avându-se în vedere faptul că Mischie mai are o condamnare de un an cu suspendare pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul armei de vânătoare.
Interzicerea unor drepturi

Judecătorul a decis, de asemenea, să interzică timp de doi ani după executarea pedepsei unele drepturi pentru Nicolae Mischie. Magistratul l-a obligat pe acesta la plata unor despăgubiri de circa 450.000 lei faţă de omul de afaceri Clement Mocanu, cel care s-a denunţat la DNA şi a susţinut că Mischie i-a condiţionat acordarea unor contracte şi scutirea de unele controale ale Fiscului de renovarea vilelor sale din Târgu Jiu şi Godineşti şi a unui apartament din Bucureşti. Nicolae Mischie a fost obligat să plătească statului aproximativ 600.000 de lei drept contravaloare pentru expertizele efectuate de DNA în acest dosar.
Avocatul Ion Petre Andrei declara, după pronunţarea sentinţei, că Nicolae Mischie este o victimă a conjuncturii actuale şi că sentinţa din dosar nu se bazează pe probe, ci pe interesul actualei puteri de a prezenta cazuri de corupţi condamnaţi. El preciza că va face apel la sentinţa de condamnare a lui Mischie la patru ani de închisoare, după care nu îl va mai reprezenta întrucât procesul va continua la Curtea de Apel Craiova.
Alte cauze strămutate

Nicolae Mischie mai este trimis în judecată şi pentru alte fapte. Este vorba despre dosarul „drumurile”, în care inculpat este şi omul de afaceri Relu Ştefănoiu, unde acuzaţiile sunt de abuz în serviciu contra intereselor publice. Partea civilă în această cauză este Consiliul Judeţean Gorj.
Cel de-al doilea dosar se referă la infracţiuni la regimul vamal. În această cauză, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj se judecă cu Biroul
Vamal Târgu-Jiu şi Statul român, prin ANAF. Ambele dosare au fost strămutate la Judecătoria Deva şi se judecă de mai bine de un an şi jumătate. Motivele strămutării au fost aceleaşi ca şi cele invocate ieri: „duşmănii locale”.

Niciun comentariu: