Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Eurohotii se întorc acasa

Doi tineri abia întorși din Italia au fost surprinși de polițiști lângă Autogara Militari din Capitală în timp ce goleau, cu carduri clonate, conturile
unor cetățeni comunitari.

Criza economică și, implicit, problemele sociale din ce în ce mai acute îi scot „din bârlog” pe infractori. Furturile și tâlhăriile, comise în plină stradă, dar și spargerile de locuințe, de firme
sau de instituții se înmulțesc pe zi ce trece, după cum arată ultimele statistici ale poliției.

Deși autoritățile se tem să recunoască, problemele economice - deocamdată, mai evidente în țările vest-europene decât la noi - îi readuc în țară pe mulți dintre conaționalii noștri care s-au specializat în statele membre UE în furturi, jafuri sau „atacuri” la bancomate. Nu mai departe de ieri-noapte, doi tineri abia întorși din Italia au fost surprinși de polițiști, în apropierea Autogării Militari din Capitală, în timp ce goleau conturile unor cetățeni comunitari, cu carduri clonate.

Până în momentul în care au fost surprinși de oamenii legii, Nicușor Avram, 21 de ani, și complicele său, Cătălin Puiu, 30 de ani, extrăseseră deja din mai multe bancomate peste 5.000 de lei.

„Cei doi tineri sunt originari din Târgu-Jiu și se întorseseră din Peninsulă cu doar câteva ore înainte de a fi prinși. Am găsit la ei 22 de clone de carduri, pe care erau lipite coduri PIN, și un stick de memorie cu datele și conturile unor clienți ai unor bănci italiene, dar și 5.500 de lei și peste 1.100 de euro. În mașina lor, un BMW 320, am mai descoperit alte opt clone ale unor carduri și două laptopuri în care stocaseră date pentru a «fabrica» noi clone”, au precizat oamenii legii.

Cazul înregistrat ieri-noapte în București nu este singular. Săp tămâna trecută, la Iași, alți trei tineri întorși de curând din Marea Britanie au fost surprinși de polițiști furând bani din conturile unor englezi, cu carduri false.

„Foamea și datoriile îi transformă pe mulți în infractori”

„Nu avem încă un bilanț concret al numărului de infracțiuni comise de la începutul acestui an pentru a face o comparație cu perioada similară a anului trecut. Însă - din ce am «contabilizat» până acum - reiese că, la nivel național, numărul furturilor, al tâlhăriilor, al spargerilor a crescut vizibil, în ianuarie 2009, față de perioada similară a anului trecut. Și continuă să crească. Deocamdată, nu este o creștere îngrijorătoare, dar ne așteptăm ca, la finalul acestui an, să avem un «bilanț» fără precedent”, au admis oficialii poliției.

Motivele principale ar fi, în opinia acestora, creșterea șo majului, scăderea puterii de cumpărare a populației, prețurile tot mai mari la alimente și la utilități.

Mai mult, polițiștii se așteaptă ca, pe fondul crizei economice, anul acesta să aibă de-a face cu tot mai multe cazuri de genul celui petrecut în localitatea hune doreană Simeria, cu o săptămână în urmă, când, din dorința de a ajunge după gratii, un bărbat a spart jumătate dintre bancomatele din oraș cu ciocanul.

“Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, le-a declarat anchetatorilor că a fost trimis în șomaj, a încercat apoi în zadar să-și găsească un loc de muncă, așa că s-a gândit că singura lui șansă de a supraviețui este penitenciarul, unde nu va muri de foame. (…) Ne așteptăm ca, anul acesta, să întâlnim multe cazuri de acest gen. Foamea și datoriile la bănci îi pot transforma pe mulți dintre românii cinstiți în infractori. (…) Va fi un an foarte greu nu doar pentru cetățeni, ci și pentru poliție”, spune un judiciarist “cu state vechi”. Potrivit acestuia, românii ar trebui să fie mai atenți cu bunurile lor, să-și asigure
locuințele și mașinile, iar responsabilii insti tuțiilor publice, proprietarii și administratorii firmelor să respecte legislația privind paza și transportul
valorilor.

DIN ȚARĂ

S-au dublat furturile din mașini

În ultimele două luni, polițiștii din aproape toate marile orașe ale țării s-au confruntat cu o „creștere ușoară” a numărului de furturi din mașini și a spargerilor de locuințe.

PLOIEȘTI. Într-un bloc din cartierul Bariera București au apărut afișe prin care locatarii sunt avertizați să nu mai lase ușa de la scara blocului deschisă și să folosească interfonul, pentru că hoții au spart un apartament. De altfel, alți ploieșteni și-au schimbat ușile de la apartamente tot din aceleași motive
. „Mă feresc să mai plec de acasă de teama hoților. Am auzit că s-au întors în țară răufăcătorii de prin Spania și Italia”, spune Paul Gheorghe, care și-a montat de curând o ușă metalică.

HUNEDOARA. Zvonuri despre reîntoarcerea hoților plecați „la muncă” în Spania sau Italia au apărut în ultima vreme și în orașul Deva. La nivelul județului Hunedoara, furturile din mașini și din locuințe au ajuns la 320 în ianuarie anul acesta, față de 270 - în ianuarie 2008. „Furturile sunt favorizate și de imprudența pro prietarilor. Încă mai există proprietari care nu-și încuie ușa de la intrare”, spune subinspectorul Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

CONSTANȚA. Adjunctul șefului IPJ Constanța, comisar-șef Adrian Rapotan, susține că furturile din mașini aproape că s-au dublat față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce numărul mașinilor furate a crescut cu 50%. Tot o creștere de 50% s-a înregistrat și în privința spargerilor de locuințe. „În luna ianuarie am avut 43 de cazuri de furturi din locuințe, cele mai multe înregistrate în centru, dar și în cartierele muncitorești ale orașului”, afirmă comisarul-șef Adrian Rapotan. În Portul Constanța, infracționalitatea a crescut cu peste 50%. „Apreciem că furturile vor lua amploare. Hoții nu se mai mulțumesc să fure cu sacoșa”, declară șeful Poliției Portului Constanța, comisar Romulus Lăzăroaia.

IAȘI. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, în județ sunt sparte zilnic, în medie, 5-6 mașini, din 22 decembrie 2008 până în prezent fiind peste 120 de reclamații privind furturile din autoturisme. „Față de anul trecut, s-a observat o creștere a acestui gen de infracționalitate. S-au furat în general detectoare radar, aparate GPS, borsete, genți, stații emisie-recepție din taxiuri și capace ornamentale sau oglinzi exterioare, în general bunuri pe care hoții încearcă să le valorifice ulterior”, a precizat Mădălin Țăranu, subcomisar în cadrul IPJ Iași. Mai nou, hoții au ajuns să fure și combustibilul din mașinile parcate în locuri neiluminate.

BRAȘOV. Furturile din locuințe s-au menținut cam în aceleași limite ca în ianuarie 2008, adică în jur de 48 de spargeri. „Cifrele nu sunt alarmante. Fluctuații în plus sau în minus au mai fost”, spune comisarul Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliției Brașov.

SIBIU. Spargerile de mașini au înregistrat o creștere importantă și la Sibiu, unde în luna ianuarie au fost prădate 96 de mașini, față de aproape 300 de cazuri înregistrate în tot anul 2008.

TIMIȘOARA. În vestul țării în schimb, se înregistrează o scădere a acestor tipuri de infracțiuni, atât la Timișoara, cât și la Arad.

Niciun comentariu: