Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 15 iulie 2009

Nori negri apasă în continuare pe locuinţele vechi

reţurile acestora se află în a şaptea lună de scăderi
Anul acesta, numărul apartamentelor scoase la vânzare a crescut cu 40% faţă de septembrie 2007
Bucureştenii reduc preţurile pentru a evita pierderi şi mai mari
Efectele crizei financiare
globale se simt în sectorul imobiliar autohton atât prin scăderea preţurilor imobilelor vechi, pentru a şaptea lună consecutiv, cât şi prin o creştere importantă a ofertei de vânzare în cadrul acestor locuinţe, se arată într-un comunicat emis de anunturiparticulari.ro.
"Aşa cum era de aşteptat, luna septembrie marchează creşteri semnificative ale ofertelor pe piaţa vânzărilor de apartamente, dar şi o scădere dramatică a preţurilor pentru a şaptea lună consecutiv", potrivit sursei citate. Specialiştii spun că "preţurile solicitate de proprietari pentru apartamentele din Bucureşti sunt tot mai mici, mulţi dintre aceştia fiind dispuşi să vândă apartamentele evitând riscul unor pierderi şi mai mari în perioada următoare".
Iar până la sfârşitul anului analiştii anunturiparticulari.ro susţin că piaţa apartamentelor vechi nu va înregistra o stabilizare a numărului de oferte, având în vedere că decizia de vânzare este influenţată de evoluţia pieţei în general. Iar în continuare ei afirmă că instabilitatea financiară de pe pieţele internaţionale va produce efecte şi pe piaţa imobiliară românească printr-o scădere continuă a preţurilor pentru apartamentele vechi.
Imobilele cu 2 camere rămân cele mai atractive
Potrivit raportului de monitorizare realizat de anunturiparticulari.ro, oferta
de vânzare pentru apartamentele vechi a crescut cu 40% faţă de luna septembrie a anului trecut. În ultima lună, bucureştenii au scos la vânzare 3.621 de apartamente în timp ce anul trecut oferta în luna septembrie era de numai 2.574 de imobile.
Raportat la oferta totală de pe piaţă, anul 2008 a adus o creştere de 35,5% faţă de anul trecut, fiind înregistrate 30.507 de oferte de vânzare pentru imobile în blocuri vechi. Raportat la ofertele pe tipuri de imobile, cea mai mare creştere au avut-o apartamentele cu două camere. Bucureştenii au scos la vânzare cu 44% mai multe astfel de imobile faţă de anul trecut.
În primele 9 luni ale anului au fost scoase cu 28,4% mai multe garsoniere faţă de perioada similară a anului trecut, iar oferta pentru apartamentele cu trei camere a crescut cu 36,3%. În ceea ce priveşte apartamentele cu patru camere, oferta a crescut cu 17,8%.
Luna martie, punctul de trecere de la creşteri la scăderi
Potrivit comunicatului anunturiparticulari.ro, anul acesta piaţa a avut parte de schimbări semnificative. "Evoluţia ofertelor de vânzare pentru apartamentele vechi a urmat în acest an tendinţele pieţei. Dacă, anul trecut, ofertele au evoluat previzibil de la o lună la alta, în 2008 ofertele au avut fluctuaţii majore de la o lună la alta", se arată în documentul citat.
În raport mai este precizat şi faptul că lunile care au înregistrat cele mai puţine oferte sunt ianuarie şi mai. "Lunile cu cele mai puţine oferte au fost ianuarie şi mai, cu numai 2.500 de apartamente scoase la vânzare, în timp ce în luna martie pe piaţa vânzărilor intrau 4.389 de imobile".
Conform monitorizării realizate de anunturiparticulari.ro, luna martie reprezintă pentru piaţa imobiliară linia de demarcaţie între perioada de creşteri spectaculoase şi începutul crizei imobiliare. Această lună reprezintă nu numai perioada cu cele mai multe oferte de vânzare, dar şi cu cele mai mari preţuri pentru toate tipurile de imobile. Din luna martie până în prezent preţurile garsonierelor au scăzut cu aproape 10%, înregistrând pentru prima dată în acest an o scădere sub 70.000 de euro
. De asemenea, apartamentele cu două camere au pierdut 12,6% din preţul solicitat în luna martie, în luna septembrie ele fiind scoase la vânzare cu o valoare medie de 107.162 euro. Apartamentele cu patru camere sunt singurele care nu şi-au modificat preţul de piaţă raportat la luna martie, însă consemnează o scădere drastică faţă de luna trecută, când valoarea acestora s-a diminuat cu 6,8%.
Locuinţele rezidenţiale - închiriate în mare parte de expaţi
În condiţiile în care tranzacţiile imobiliare
pe segmentul locuinţelor rezidenţiale au scăzut, piaţa chiriilor se pare că a luat avânt, iar în lunile august, septembrie şi octombrie au fost bune din acest punct de vedere. De altfel, consultanţii imobiliari susţin că piaţa rezidenţială a chiriilor, în special cea a apartamentelor noi, a rămas nealterată de la începutul anului, atât ca volum de tranzacţii încheiate, cât şi ca nivel de preţ, se arată într-un comunicat DMI.
Sfârşitul verii şi începutul toamnei este perioada care coincide cu debutul unui alt an de business în care se încheie noi contracte de muncă sau se renegociază cele vechi. O categorie privilegiată de angajaţi beneficiază din partea companiilor de un pachet salarial foarte generos care include şi o locuinţă de serviciu, închiriată pe perioada colaborării.
“Chiriaşii de lux sunt în general persoane de cetăţenie străină, expaţi, angajaţi în multinaţionale sau ambasade, care preferă să locuiască numai în zonele ultracentrale şi de nord. Atunci când aleg locuinţa decizia le aparţine în totalitate, însă sunt nevoiţi să se încadreze în bugetul acordat de companie, dar de obicei aceasta le oferă multiple posibilităţi. În zonele menţionate, preţurile variază între 2.000 şi 7.000 euro/lună pentru apartamentele cu destinaţie rezidenţială şi pot ajunge şi la 20.000 pentru clădirile pretabile pentru sedii de ambasade”, explică analiştii imobiliari de la EuroMetropola, citaţi de DMI. “Avem foarte multe solicitări pentru apartamentele cu 3 camere în vile
sau în imobile cu regim mic de înălţime, complet şi ultramodern mobilate şi utilate. Cel mai puţin atractive sunt apartamentele cu 2 camere şi cele nemobilate, la acest nivel varianta unei garsoniere se exclude indiscutabil”, precizează EuroMetropola.

Niciun comentariu: