Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Asociaţii de protecţie a mediului din trei judeţe acuză Kronospan de încălcarea legislaţiei de mediu

Trei asociaţii de protecţie a mediului din Braşov, Cluj şi Sebeş au acuzat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, autorităţile şi firma Kronospan de încălcarea legislaţiei de mediu, în timp ce societatea respinge toate acuzaţiile, transmite corespondentul NewsIn.

Asociaţia „Braşovul Verde“, Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu Cluj şi Centrul Independent pentru Protecţia Mediului Sebeş au început o campanie
de sensibilizare a opiniei publice faţă de ceea ce consideră ca fiind „grave încălcări ale legislaţiei de mediu săvârşite de autorităţi, Agenţia de Protecţie a Mediului şi firma Kronospan“.

Cele trei asociaţii s-au declarat „îngrijorate de impactul activităţii firmei asupra mediului, cu efecte grave asupra sănătăţii populaţiei“ şi au acuzat autorităţile de încălcarea legii în ceea ce priveşte procedura de eliberare a autorizaţiilor de mediu.

"La Sebeş, noi monitorizăm activitatea
firmei încă din 2007, iar comportamentul acestei firme faţă de lege este acelaşi la Sebeş, cât şi la Braşov. Practic, firma a obţinut, în 2002, o autorizaţie de construcţie, fără a demara lucrările, iar acordul de mediu obţinut atunci a expirat în 2007. La solicitarea noastră, Agenţia de Protecţia Mediului Braşov a respins, anul trecut, în două rânduri, solicitarea firmei de obţinere a unei noi
autorizaţii de mediu, iar acum este pe rol o a treia încercare a firmei de obţinere a unui acord de mediu. Noi cerem demolarea a tot ce s-a făcut până acum, aducerea terenului la forma iniţială şi demararea unui nou proces de obţinere a unor autorizaţii de mediu“, a declarat Ştefania Simion, reprezentanta Centrului Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu Cluj.

Aceasta a mai susţinut că "activitatea Kronospan s-a remarcat prin încălcarea gravă a legislaţiei privind autorizarea de mediu şi a lucrărilor de construcţii, generând deja un impact semnificativ asupra sănătăţii populaţiei şi asupra mediului, din cauza emisiilor de substanţe periculoase care se folosesc în procesul de producţie sau care rezultă din acesta (formaldehidă şi poluantul PM10 praf fin de lemn
, ambele cancerigene)“.

Reprezentanţii celor trei asociaţii contestatare spun că dacă acordul de mediu va fi eliberat în aceste condiţii, vor contesta actul în instanţă, acesta nefiind primul proces pe care-l intentează firmei ori autorităţilor de mediu.

În ceea ce priveşte poluarea cu formaldehidă şi praf fin PM10, contestatarii au susţinut că fabrica de PAL ar fi amplasată într-o zonă în care circulaţia aerului ar aduce emisiile deasupra oraşului. "Vor fi eliminate în aer circa 1.500 de kilograme de praf zilnic, praf care se va aduna deasupra oraşului. Rezultatul va fi că se va forma un smog gros deasupra Braşovului, iar aerul va deveni irespirabil. La Sebeş, unde deja funcţionează o fabrică a Kronospan, mulţi locuitori au probleme respiratorii şi există riscul creşterii numărului de îmbolnăviri de cancer“, a afirmat Mircea Matei, preşedintele Centrului Independent pentru Protecţia Mediului Sebeş.

„APM Braşov ar fi trebuit să aştepte rezultatul litigiilor în curs ce vizează demolarea construcţiei, dar şi al procedurilor ce vizează atragerea răspunderii penale pentru continuarea lucrărilor şi apoi să integreze efectele acestor sentinţe în toate deciziile sale privind cazul Kronospan Braşov“, a completat Ştefania Simion.

Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov, dar şi cei ai firmei Kronospan resping toate aceste afirmaţii, declarând că legea este respectată. Elena Bucur, consilier relaţii publice în cadrul APM Braşov, spune că actuala procedură de analizare a cererii depuse de Kronospan pentru obţinerea acordului de mediu respectă legislaţia în vigoare, miercuri urmând să fie organizată o dezbatere publică pe această temă, dezbatere care se va desfăşura de la ora 16.00 la sala de conferinţe a Internaţional Trade Center din Braşov.

„Analiza care se desfăşoară acum este a cererii de obţinere a Acordului de Mediu pentru «Modificările de soluţii constructive şi modernizarea tehnologiei la fabrica de produse
lemnoase». O decizie cu privire la acordul de mediu va fi luată şi în funcţie de rezultatele dezbaterii publice la care poate participa oricine. Chiar invităm pe toţi cei interesaţi să vină şi să-şi spună părerea“, a declarat Elena Bucur.

Oana Bodea, purtătorul de cuvânt al Kronospan Braşov, respinge toate acuzaţiile lansate în conferinţa de presă de către cele trei ONG-uri. „Toate afirmaţiile prezentate sunt false, sunt dezinformări ale opiniei publice. Vom începe procedura de a acţiona în judecată aceste organizaţii pentru calomnie. În ceea ce priveşte expirarea acordului de mediu, nu este nimic adevărat, autorizaţiile de construcţie obţinute în 2002 au o valabilitate de zece ani, deci sunt în vigoare, cererea noastră pentru un nou acord de mediu fiind pentru modernizarea a ceva existent. Pentru că legislaţia în domeniul mediului s-a schimbat între timp, am solicitat acest nou acord datorită modernizării tehnologiilor pe care le utilizăm. Cererile pe care APM Braşov ni le-a respins în 2008 se refereau la o investiţie nouă, o fabrică de cherestea, la care ulterior am renunţat tocmai din acest motiv“, a precizat Oana Bodea.

Purtătorul de cuvînt al Kronospan a ţinut să demonteze şi acuzaţiile privind poluarea, declarând că la fabrica de la Stupini au fost instalate cele mai noi şi mai moderne metode de protecţie a mediului. "În ceea ce priveşte emisiile acelui praf fin PM10, vom elimina în aer o cantitate de 30 de tone anual şi nicidecum 1,5 tone pe zi cum afirmă cele trei ONG-uri. Mai mult, respingem afirmaţiile cu privire la faptul că aceste emisii vor rămâne mult timp deasupra Braşovului. Fabrica noastră este amplasată pe singurul culoar prin care se face circulaţia aerului înspre Pasul Rucăr-Bran, amplasarea în acest loc fiind decisă în urma studiilor efectuate de specialişti în domeniu. Am avut mai multe discuţii cu contestatarii noştri în care i-am invitat la sediul societăţii pentru a le prezenta studiul de impact asupra mediului pe care l-am făcut în luna aprilie, în care se demonstrează cu claritate că societatea nu este poluantă. Din păcate, nu au venit niciodată să ne ceară acest studiu“, a susţinut Oana Bodea.

Niciun comentariu: