Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Minerii din Valea Jiului ameninţă cu greva din cauza întârzierii aprobării bugetului

Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului ameninţă cu declanşare grevei deoarece Compania Naţională a Huilei (CNH) nu are bugetul pentru 2009 aprobat şi din această cauză nu poate fi negociat contractul colectiv de muncă, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul LSMVJ.

"Compania Naţională a Huilei (CNH) nu şi-a stabilit nici până acum bugetul de cheltuieli şi venituri pe anul în curs. Din această cauză noi am deschis conflictul de muncă la 24 martie. Suntem la un pas de declanşarea grevei de avertisment şi la doi paşi de declanşarea grevei generale", a declarat Zoltan Lacataş.

"Salariul mediul brut al minerilor din Valea Jiului este de 3.200 lei, valoare pe care noi o considerăm indecentă şi inumană, având în vedere că, în medie, un miner mai primeşte de la stat încă 10-15 ani pensie, după ce iese la pensie la 45 de ani", a mai precizat Lăcătaş.

Conform liderului minerilor din Valea Jiului, Compania Naţională a Huilei are în prezent 10.800 de angajaţi, după ce în anii '90 număra 54.000, iar cererea de cărbune pentru termocentralele de la Mintia şi Paroşeni a rămas constantă.

Cea mai mare problemă a Companiei Naţionale a Huilei este dată de datoriile istorice de un miliard de euro, căpătate în perioada 1990-2005, din care mai mult de 70% sunt penalităţi la penalităţi şi întârzieri de plată.

"S-au încercat acte normative pentru ştergerea acestor datorii istorice, dar nu s-au materializat. Pentru a intra în viitoarea Companie Energetică Naţională, Compania Naţională a Huilei, ca şi complexele energetice de la Mintia şi Paroşeni, au nevoie de o restructurare şi reorganizare, în special o restructurare financiară. Dacă ar intra cu datorii de un miliard de euro, CNH ar omorî Compania Energetica Naţională", a mai spus Lacataş.

Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului împreună cu Blocul Naţional Sindical vor organiza, la 27 iunie 2009, la Petroşani, o masă rotundă, intitulată "Valea Jiului are viitor", la care să participe autorităţile centrale, zonale şi locale, parlamentari, factori de decizie din judeţul Hunedoara, prin care să se ia cele mai bune
măsuri pentru redresarea economică şi socială a zonei care depinde de Compania Naţională a Huilei Petroşani.

"În lipsa unui program
elaborat şi pus în aplicare de urgenţă, Valea Jiului va mai supravieţui cel mult cinci ani, doar dacă Guvernul va decide să sprijine Compania Naţională a Huilei. În caz contrar, moartea economică a CNH va atrage după sine distrugerea oraşelor monoindustriale dependente de extracţia de cărbune, iar locuitorii se vor transforma în asistaţi social", a precizat liderul BNS, Dumitru Costin.

Confirm acestuia, în judeţul Hunedoara există o rată a şomajului de 8,2%, una dintre cele mai mari din ţară.

"Această rată a şomajului este dată doar de cei înscrişi în programele de asistenţă socială, fără a-i număra şi pe cei pentru care, de la marea disponibilizare din 1997, nu au apărut alternative", a precizat liderul BNS.

El a adăugat că dacă tentativa de a găsi soluţii pentru salvarea Văii Jiului nu va da roade, lupta sindicală se va radicaliza.

"Dacă tentativa noastră va eşua, probabil că interesul autorităţilor va fi altul cînd vom ieşi cu toţii în faţa primăriilor. Trebuie să se înţeleagă că nu existăm doar în campanii când ni se dă un tricou sau o pungă. Şi aşa facem eforturi să rezistăm 365 de zile pe an sau când sunt ani bisecţi 366. Avem, nevoi, avem probleme, vrem doar să muncim", a mai spus Dumitru Costin.

Compania Naţională a Huilei Petroşani şi-a programat pentru acest an investiţii de circa 36 milioane lei
, cu 26% mai mult faţă de investiţiile realizate anul trecut, potrivit datelor furnizate în martie de companie agenţiei NewsIn.

Investiţiile vor fi asigurate din surse proprii şi vizează achiziţia de utilaje, protecţia mediului, tehnologia minieră, precum şi cercetarea. Astfel, compania anunţă continuarea proiectelor de investiţii începute anul trecut, dar şi execuţia de noi proiecte.

"Principalele obiective propuse, la investiţiile de suprafaţă, sunt: lucrări de protecţia mediului în valoare de 9,5 milioane lei (pentru execuţia a patru staţii de epurare de ape menajere şi ape de mină, a cinci centrale termice şi reabilitarea reţelelor de canalizare), lucrări pentru creşterea gradului de recuperare globală aferent producţiei vândute (de patru milioane lei, pentru modernizarea a patru instalaţii de sortare claubare), precum şi raţionalizarea consumului de energie electrică, în valoare de 0,55 milioane lei (prin implementarea unui sistem de gestiune a energiei electrice)", potrivit datelor companiei.

În privinţa utilajelor, CNH şi-a propus să cumpere utilaje necesare creşterii gradului de securitate şi sănătate în munca din subteran (în valoare de aproximativ 4,8 milioane lei), precum şi pentru retehnologizarea fluxurilor de transport cărbune, în valoare de circa 11,6 milioane lei.

De asemenea, CNH a alocat în acest an 0,5 milioane lei pentru cercetare.

"Propunerile din programul de investiţii pe 2009 se vor realiza după apariţia şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2009", au mai precizat reprezentanţii companiei.

Investiţiile din 2008 s-au ridicat în total la 28.553.155 milioane lei.

CNH se află sub autoritatea Ministerului Economiei
.

Compania a acumulat datorii de o sută de milioane euro în perioada 1993-1996 şi de atunci la aceste datorii s-au acumulat penalităţi.

Compania Naţională a Huilei are următoarele sucursale: Exploatarea Minieră Lonea, EM Petrila, EM Livezeni, EM Vulcan, EM Paroşeni, EM Lupeni, EM Uricani, Exploatarea de Preparare a Cărbunelui Valea Jiului-Vulcan şi Staţia Centrală de Salvare Minieră Petroşani.

CNH are ca obiect de activitate
explorarea, dezvoltarea, exploatarea, prepararea şi prelucrarea cărbunilor şi gazelor însoţitoare, argilelor, slamului, balastului şi nisipurilor în perimetrele în care s-a obţinut licenţa.

Niciun comentariu: