Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Averea spionilor

O nevinovata anexa a unei hotarari de guvern deconspira comoara imobiliara a Serviciului de Informatii Externe.

Serviciul de Informatii Externe, condus de Raz­van Mihai-Ungurea­nu, detine zeci de cla­diri si terenuri evaluate la sute de milioane de euro. Singurul sediu pe care si-l asuma oficial cei de la SIE este situat in Soseaua Bucuresti Ploiesti nr. 280-284. Centrala SIE este un imobil
luxos, ferit de privirile indiscrete, si a fost preluat de spio­najul extern de la de­func­ta Bancorex, dupa ce in vechea locatie, din strada Batistei nr. 25, s-a mutat Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Orice date pe care cineva le solicita despre angajatii SIE sau despre sediile acestui serviciu de informatii sunt considerate secrete sau chiar strict secret de importanta deosebita (SSID). Cu toate acestea, Ziarul Ziua a descoperit intr-o anexa a unei Hotarari de Guvern, publicata in urma cu cateva zile in Monitorul Oficial, o lista lunga cu o parte din sediile si terenurile aflate in administrarea Serviciului de Informatii Externe. Practic, prin publicarea acestei anexe, SIE si-a deconspirat mai multe locatii strict secrete pentru care multe servicii de spionaj straine ar fi dat o avere. Cele 41 de cladiri si 33 de terenuri care apar in respectiva anexa sunt imprastiate prin toata tara, unele fiind sediile unor directii generale din SIE, iar altele sunt vile
de protocol. Pe langa aceste cladiri aflate in patrimoniul spionilor, SIE are inchiriate sau cumparate prin inter­mediul unor persoane fizice si juridice foarte multe apartamente si vile in tara si in strainatate care sunt folosite in timpul misiunilor sau pentru intalnirile strict secrete ale ofiterilor deplin conspirati.
Bancorex, Centrala SIE
Pe data de 3 iunie 2009, premierul Emil Boc, Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE, si Gheorghe Pogea, ministrul Finantelor Publice, semnau o Hotarare de Guvern pentru modificarea valorii de inventar a unor imobile
inscrise in domeniul public al statului si aflate in ad­mi­n­istrarea Serviciului de Informatii Externe. La prima vedere, nimic neobisnuit. O banala Hotarare de Guvern emisa pentru a permite contabililor de la SIE si din Ministerul Finantelor Publice sa modifice niste cifre intr-un centralizator de bunuri imobile. Anexa acestei Hotarari de Guvern care a aparut in Monitorul Oficial din 15 iunie a.c. este o adevarata bomba care va avea efecte nebanuite pentru spionajul romanesc si o mina de aur pentru foarte multe persoane si institutii.
Sediul oficial al SIE, aflat in apropierea podului de la Otopeni de pe soseaua Bucuresti Ploiesti, are o valoare de inventar de peste sase milioane de euro. El se afla pe un teren de aproximativ 160.000 mp, cu o valoare de inventar de aproape 20 de milioane de euro. Interesant este ca, potrivit documentelor, SIE este administratorul sediului din Bucuresti Ploiesti 280-284 din anul 1995, cand, teoretic, acolo functiona inca fosta BANCOREX.
Snagovul a fost si va ramane o locatie mult iubita de toate serviciile
secrete din Romania. Pe malul lacului, SIE are in ad­ministrare cateva vile cu terenurile aferente, cu o valoare de inventar de peste trei milioane de euro.
Barlogul in Pipera
Un alt sediu strict secret detinut de Serviciul de Informatii Externe se afla in cartierul Pipera, pe strada Iancu Nicolae nr. 90. La adresa respectiva nimic nu pare sa indice ca acolo s-ar afla un barlog al spionilor romani. Din strada se deschide o alee betonata de aproape 100 de metri care duce spre o cladire mascata de copaci si de un gard de beton. La fel ca in proverbul "Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul", cei de la SIE incearca sa mascheze activitatea unei directii generale a serviciului in spatele unei liziere de copaci si a unui gard neingrijit. Numai ca multitudinea camerelor de luat vederi, a senzorilor de miscare, a sistemelor de monitorizare a perimetrului si accesul pe baza de coduri secrete la cele doua bariere dezvaluie unui ochi atent ca la adresa respectiva e un obiectiv special. Pentru o scurta perioada de timp, ziaristii de la Ziua au studiat cu atentie miscarile de trupe din strada Erou Iancu Nicolae nr. 90. In anumite intervale orare se intensifica fluxul de masini
care ies sau intra pe aleea respectiva. Majoritatea autoturismelor sunt modele straine noi si au geamurile fumurii. Din solidaritate cu "siguranta statului" nu vom divulga numerele de inmatriculare ale acestora. Culmea, in sediul SIE au intrat si oamenii care pareau ca vin de la piata. Cu o papornita in mana, o doamna rotofeie, trecuta de prima tinerete, a trecut de bariera, nu inainte de a privi spre o camera video cocotata pe un stalp si numai dupa ce a spus parola la un interfon.
Revenind la averea SIE, trebuie mentionat faptul ca unele sedii si terenuri sunt mostenite din anul 1940, de pe vremea lui Eugen Cristescu - fost director al Serviciului Secret de Informatii si parintele contraspionajului romanesc, rapit si asasinat de sovietici la sfarsitul anilor '40.
Agentia imobiliara SIE - SRL
In cartierul Pipera, din orasul Voluntari, la nr. 156, Serviciul de Informatii Externe figureaza cu un teren cu o suprafata de aproape 20.000 mp. Am solicitat oficial directorului SIE sa ne spuna daca administreaza respectivul teren sau daca detine imobile pe respectivul teren. Raspunsul de la SIE a venit destul de repede, dar fara a preciza nimic concret despre suprafata terenului. "SIE detine in administrare un imobil, proprietate publica a statului, in localitatea Voluntari nr. 156, jud. Ilfov, locatie utilizata de institutie in scop ad­ministrativ", ne-a precizat Biroul de relatii publice al SIE.
La fata locului, realitatea este alta. Acolo se afla Complexul rezidential de vile "Parcul de la Padure".
Bucurestiul este impanzit de sedii secrete
Capitala, asa cum rezulta din continutul anexei care poate fi accesata la adresa de internet www.ziua.ro, este impanzit de sedii ale SIE.
O vila impunatoare aflata pe strada Turgheniev nr. 6-16 apare in acte cu o valoare de inventar de aproximativ 700.000 de euro. In realitate, avand in vedere ca respectiva cladire se afla in imediata apropiere a resedintei oficiale a presedintelui Romaniei, din selectul cartier Primaverii, ea costa mult mai mult daca tinem cont si de cei 5000 mp de teren pe care se afla imobilul. Aici, conducerea SIE organizeaza majoritatea intalnirilor oficiale sau cazeaza delegatiile straine aflate in vizita. Pe raza sectoarelor 1, 2 si 3 din Bucuresti, SIE are majoritatea cladirilor unde sunt sediile Directiei Cifru si Mijloace T.O., Directiei Contraspionaj Extern, Antiterorism, Neproliferare sau Protectie Interna.
La margine de Bucuresti, pe Aleea Teisani nr.8, o alta locatie secreta a SIE. Un gard banal, suprainaltat cu sarma ghimpata, ascunde la prima vedere privirilor indis­crete o cladire inconjurata de o livada. O livada bine pa­zita de camerele de luat vederi si de proiectoarele montate strategic impreuna cu senzorii de miscare. Agi­tatia este mult mai mica de­cat la celelalte sedii pe care le-am studiat in ultimele zile.
In schimb, pe Bulevardul Ion Mihalache nr. 30 este in fiecare zi un furnicar de oameni si masini. In spatele zidurilor groase si a lizierei de copaci, spionii isi vad de treaba nestingheriti, chiar daca au avut probleme in instanta cu familia Sturza care revenidcase cladirile si cei peste 5000 mp.
Obiectivul Belciugatele
Comuna Belciugatele a devenit din anul 1998 obiectiv strategic pentru spionii romani. SIE detine pe raza acestei comune aproape 10 cladiri si terenuri. Sinaia, Azuga si Poiana Brasov sunt alte localitati unde Mihai Razvan Ungureanu si baietii lui cu ochi albastri pot sa bene­ficieze din plin de facilitatile de recreere de care dispune serviciul pe care il conduce. Litoralul si Delta Dunarii nu lipsesc nici ele de pe harta imobiliara a SIE. In Neptun-Olimp, SIE dispune de mai multe vile si un hotel, iar in comuna Nufaru din judetul Tulcea, SIE are in administrare un teren de 10.000 de mp.

Niciun comentariu: