Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 14 august 2009

Astăzi începe bacalaureatul!

bsolvenţii de clasa a Xll-a susţin astăzi şi mâine prima probă orală, eliminatorie, la limba şi literatura română. Examenul începe la ora 8.00. Candidaţii sunt admişi în sălile de examen în ordine alfabetică, pe baza cărţii de identitate.

Pentru 220.000 de absolvenţi de liceu încep astăzi emoţiile examenului de maturitate. Prima
probă este cea orală de la limba şi literatura română. Fiecare elev va extrage un singur bilet conţinând subiectele de examen. În cazul în care nu ştie nimic, elevul mai poate extrage încă un bilet, dar pierde un punct la notă.

La examenele orale, şcolarii vor avea la dispoziţie 10-15 minute pentru a-şi susţine rezolvarea subiectelor în faţa comisiei. De asemenea, la probele orale, candidatul va fi considerat promovat dacă a obţinut minimum nota 5.

Dacă elevul a obţinut mai puţin de nota 5 sau nu a fost prezent la examen, atunci el va fi declarat respins, respectiv neprezentat, şi nu mai are dreptul să participe la probele următoare. În cazul examenelor orale sau practice nu se admit contestaţii, cu excepţia probei de dicteu melodic şi armonic şi a celei de muzică.

Sancţiuni mai dure pentru copiat şi suflat

După scandalurile din anii trecuţi, în 2009, sancţiunile pentru profesorii care îi ajută pe elevi s-au înăsprit. Ministerul Educaţiei a dat un ordin prin care precizează că este interzisă cu desăvârşire colectarea fondurilor băneşti de la candidaţi, de la părinţii acestora sau de la orice persoană care are rude în rândul candidaţilor. Persoanele surprinse săvârşind astfel de fapte riscă, după caz, sancţiuni disciplinare sau penale.

Inspectoratul Şcolar Municipal Bucureşti a anunţat că elevii vor fi monitorizaţi în timpul bacalaureatului prin camerele video plasate în interiorul
sălilor de examen. Ei vor avea voie să părăsească sala de examen o singură dată, pentru a merge la toaletă.

Plătiţi de două ori

Bacalaureatul de anul acesta e pus în pericol din cauza profesorilor care s-au arătat nemulţumiţi de sumele primite pentru supravegherea şi corectarea lucrărilor de la examene.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a stabilit că, pentru fiecare lucrare corectată, un profesor va primi 4 lei. Dascălii din comisiile pentru examinarea orală vor primi câte 2 lei pentru fiecare elev examinat.

Anul trecut, profesorii evaluatori au primit câte 7,5 lei pentru fiecare lucrare corectată, iar cei care au examinat candidaţii, câte 4,7 lei pentru fiecare elev evaluat.

Profesorii care participă la Bac vor primi, pe lângă banii din zilele de examen, şi pe cei de concediu. „ Noi avem multe semnale de la profesorii care nu vor să participe la examene”, a spus Marius Nistor, preşedinte executiv la Federaţia „Spiru Haret”. Întrebat despre cumularea plăţii de la Bac cu cea pentru concediu, Marius Nistor a spus: „Dascălii sunt chemaţi din concediu pentru a supraveghea la Bac ca să poată fi plătiţi”, a explicat liderul sindical.

Anul trecut, Bacul a început cu scandal

Anul trecut, bacalaureatul a început din prima zi de examen cu un scandal legat de faptul că cerinţele subiectelor de la română au circulat pe internet înainte de examen.

Fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, a sesizat Pachetul pentru scurgerile de informaţii din centrele de examen. În plus
, în multe dintre centrele de examen, elevii au recunoscut că au strâns „protocol“ pentru profesori.

Fraudă în cazul a 125 de elevi şi profesori

Tot anul trecut, 125 de elevi şi profesori de la Sighetu Marmaţiei au fost trimişi în judecată pentru că au fraudat examenele. Profesorii au fost acuzaţi că au luat mită de la elevi şi i-au ajutat la examenele desfăşurate în sesiunea de vară la Grupul Şcolar pentru Industrie Mică şi Servicii
din Sighetu Marmaţiei.

Procurorii au stabilit că unul dintre principalii vinovaţi de la Maramureş a fost directorul liceului privat „Gheorghe Pop de Băseşti“, Meda Leordean, acuzată de trafic de influenţă şi dare de mită. Complicea acesteia a fost eleva Ileana Botici, care a fost acuzată de infracţiunea de cumpărare de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă.

S-au găsit vinovaţii

În acelaşi proces, a fost trimisă în judecată şi Aurica Puşcas, preşedinta Fundaţiei „Sfântul Anton de Padova” din Ulmeni, pentru cumpărare de influenţă.

De asemenea, au mai fost acuzaţi de luare de mită şi de trafic de influenţă Ortensia Marchiş, membră în comisia de evaluare zonală a lucrărilor de bacalaureat, respectiv Călin Paul Micu, vicepreşedintele comisiei de bacalaureat în centrul de examinare din Sighet.

Organizare

În ţară sunt organizate 622 de comisii de examen, din care 70 sunt în Bucureşti. În fiecare sector sunt în medie 10 centre de examen.

220.000 de absolvenţi de liceu susţin bacalaureatul în sesiunea iunie-iulie.

Niciun comentariu: